V naših enotah se velikokrat dogovorimo za skupna druženja in izmenjavo različnih izkušenj. Tokrat smo se povezali v enoti Kranj in Šenčur z enoto Tržič. V tržiški enoti je uporabnik Nejko Perko opravil tečaj za turističnega vodnika po mestu Tržič. Ker je v to vložil veliko truda, smo ga sodelavci naprosili, da nas popelje po svojem mestu in nam predstavi kraj. Nejko je bil našega vabila vesel. Šenčurjani in Kranjčani smo se v treh skupinah odpravili na ogled Tržiča.
Fotke obiska uporabnikov iz šenčurske enote:

Srečanje in predstavitev Tržiča je bila za vse zanimiva. Nejko je sam opisal to srečanje, lahko si ga preberete s klikom na povezavo.
Obisk uporabnikov iz Kranja:

Vtisi uporabnikov:
Aleš: Bilo je zanimivo, ker je razkazal lepo mesto. Pokazal nam je tudi dvorano, kamor hodijo na plesne vaje.
Matjaž: Nejko je lepo povedal o starem mestu. Ogledali smo si Kurnikovo hišo. Bila je stara. Ogledali smo si avtobusno postajo.
Martina: Meni je bilo fino, ker je Nejc povedal veliko legend. Pokazal nam je hišo, kjer je bilo včasih gostišče. Menda je v njem prespal tudi Napoleon.
Mojca: Ko smo si ogledovali Tržič, smo veliko hodili. Hodili smo mimo občine in cerkve. Povzpeli smo se na hrib, kjer je bil star grad. Spustili smo se po stopnicah.
Špela: Jaz sem videla prijatelje iz Tržiča.
Mateja: Nejc je lepo govoril, prebral je zanimivosti.
Tone: Videli smo mesto, cerkev, vodo, avtobusno postajo. Imajo lepe stolpnice in bloke.
Gregor: Pokazal nam je čevljarski muzej. Imajo stara okna, balkone in vodnjak v katerega mečejo denar.

 

Leave A Comment