IZDELKI IZ GLINE

PAPIRNA GALANTERIJA

NAKIT

OSTALO

ZA VEČ INFORMACIJ
O POSAMEZNEM IZDELKU,

NAROČILU IZDELKOV NAS OBIŠČITE
ALI IZPOLNITE KONTAKTNI OBRAZEC

Izdelki so naprodaj v vseh naših enotah.

ENOTA KRANJ, Kidričeva cesta 51, 4000 Kranj
Delovni čas: od 7:00 do 15:00 ure, od ponedeljka do petka

ENOTA ŠKOFJA LOKA, Stara Loka 31 a, 4220 Škofja Loka
Delovni čas: od 7:00 do 15:00 ure, od ponedeljka do petka

ENOTA TRŽIČ, Cesta na Loko 2, 4290 Tržič
Delovni čas: od 6:30 do 15.00 ure, od ponedeljka do petka

ENOTA ŠENČUR, Delavska 24, 4208 Šenčur
Delovni čas: 7:00 do 15:00 ure, od ponedeljka do petka

Ne glede na posebnost naše storitve, kjer izdelki nastajajo v procesu zaposlitve pod posebnimi pogoji, v VDC Kranj z nenehnim raziskovanjem trga sledimo tržnim zakonitostim in potrebam trga. Trg in kupci od nas zahtevajo, da smo inovativni, kar za VDC Kranj pomeni stalni razvoj lastnega programa z izdelavo novih izdelkov iz gline, papirne galanterije, nakita, vitražev, ipd. Izdelke načrtujemo na način, da v delo optimalno vključimo uporabnike. Večino izdelkov naredi več parov rok naših uporabnikov ob podpori zaposlenih.

V delovnem procesu izdelave lastnih izdelkov, z uporabo strokovnih, profesionalnih in sodobnih pristopov, pri delu z uporabniki upoštevamo temeljna načela in sicer:

  • Razgradnja delovnega procesa v podprocese – prilagajanje delovnega procesa uporabniku in ne uporabnika delovnemu procesu.

  • Optimalna vključenost uporabnikov v proces dela  z uporabo inovativnih metod in postopkov ter identifikacija uporabnika z  izdelkom skozi lastni prispevek.

  • Lastni izdelek je sredstvo za potrjevanje in osebno rast uporabnika.
  • Pred izdelavo novega izdelka je potrebno celostno načrtovanje, razdelitev delovnega procesa v podprocese s poudarkom na prilagoditvi uporabnikom.

Naši izdelki so estetski, kakovostni in imajo dodatno vrednost – so delo oseb s posebnimi potrebami, ki skozi proces dela prepoznavajo in zaupajo v svoje sposobnosti, s čimer se osebno potrjujejo ter krepijo občutek moči, pripadnosti in koristnosti.

Poleg izdelkov, ki so na zalogi, vam izdelamo tudi izdelke po vaši želji. Nudimo personalizacijo izdelkov z možnostjo potiska po vaši izbiri.