Uporabnik Uroš si je za enega od ciljev za letošnje leto zastavil obisk njegove punce Barbare v VDC Vrhnika. Včasih je Barbara hodila v VDC v enoto Škofja Loka.
Težko pričakovani dan je končno prišel in na lep, sončni dan smo si s skupino uporabnikov, ki so najbolje poznali Barbaro, poleg obiska naredili tudi izlet do Vrhnike. Pot nas je vodila skozi prelepo Poljansko dolino, v Gorenji vasi pa smo krenili z glavne ceste. Od tu naprej smo med Škofjeloškim hribovjem po ovinkasti cesti nadaljevali proti Vrhniki.
V VDC Vrhnika nas je sprejela ga. Alenka Šajn in nas prijazno vodila po njihovi enoti. Spoznali smo njihove uporabnike in zaposlene, predstavili pa so nam tudi njihovo delo.
Na koncu smo lahko ob soku in piškotih tudi poklepetali. Uroš in Barbara sta si imela veliko za povedati, čas nam je prehitro minil.
Vsi smo bili veseli, da smo se z Barbaro po daljšem času videli. Morda se pa kdaj ponovno srečamo v Škofji Loki 😊.
Hvala zaposlenim VDC Vrhnika in ga. Alenki Šajn za sprejem, vodenje in pogostitev, ter prijetno druženje pri vas.

Vtisi uporabnikov
Uroš: Meni je bilo vse všeč .Zvedel sem, da hodijo na morje na Lošinj. Všeč mi je, da imajo veliko pohodov in njihova okolica. Zelo sem vesel, da sem šel na Vrhniko in po dolgem času videl mojo punco Barbaro. To je pa to 😊.
Mitja: Všeč mi je bil obisk. Delajo za avtomobilske tablice. Pakirajo. V redu je bilo.
Sandra: V redu sem se imela na izletu. Všeč mi je bilo, ker smo klepetali z Barbaro. Pokazali so nam, kako sestavljajo škatle.
Nataša: Šli smo v drug kraj, videli smo, kaj delajo. Imajo drugačno delo, kot pri nas. Spoznali smo druge ljudi in jim povedali, kaj delamo pri nas. Videli smo Barbaro in se pogovarjali..
Tine: Bili so zelo prijazni. Šli smo pogledat delavnice. Videli smo, kaj delajo. Sestavljajo škatlice za sadje in zelenjavo. Pakirajo vijake in podložke. Zvedeli smo, da tudi oni hodijo plavat in na hrib s cerkvico. Jaz sem se imel zelo fajn in po dolgem času smo videli Barbaro. Bila nas je zelo vesela.
Primož: Fajn mi je bilo, ker sem videl, kaj delajo in ker videli Barbaro. Je bila vesela, je z nami govorila. Bi rada prišla kdaj k nam na obisk. Fajn smo se imeli.
Branka: Na izletu mi je bilo dobro. Všeč mi je bila narava in vožnja. Imeli smo se lepo. V VDC Vrhnika delajo škatle za sadje. Barbara je bila zelo vesela, ker smo jo obiskali.

Leave A Comment