V petek, 14. 7., smo v enoti Škofja Loka doživeli čudovit dan, poln veselja in povezanosti. Skupaj s stanovalci 24-urne oblike institucionalnega varstva smo gostili starše in zakonite zastopnike, ki so se nam pridružili v prijetni senci parka.

Aktivnosti so se kar vrstile! Začeli smo s kvizom o Škofji Loki, mestu, ki ga naši uporabniki, ki so se že preizkusili kot turistični vodiči, odlično poznajo. Možgančke smo razgibali in se pri tem zares zabavali.

A to ni bilo vse! Ponosno smo otvorili tudi novo igro – Met za 10, ki smo jo skupaj ustvarili v sodelovanju s Šolski center Škofja Loka.

Vsi smo se navdušeno pomerili tudi v ruskem kegljanju.

Ob tem pa so nas spremljali prijetni zvoki harmonike in petja v glasbenem kotičku.

Seveda smo poskrbeli tudi za odlično hrano in osvežilne napitke! V naši kuharski delavnici so se naši kuharski mojstri še posebej potrudili, da smo imeli na voljo prigrizke za vse udeležence dogodka, ne glede na njihove prehranske omejitve. Tako smo bili resnično zadovoljni, da smo lahko poskrbeli za vse okuse.

Sledila je podelitev simboličnih nagrad, naših lastnih izdelkov za dosežene rezultate iger, ki smo jih priredili.
Čas je prehitro minil v sproščenem utripu in prijetnem klepetu. Skupaj smo se strinjali, da so takšna druženja neprecenljiva in da jih bomo zagotovo organizirali tudi v prihodnje.

Hvala vsem, ki ste se udeležili tega posebnega dogodka.

Leave A Comment