V VDC Kranj, enoti Škofja Loka, smo imeli dan odprtih vrat. Na ta dan smo se še posebej pripravili in praznično okrasili naše prostore.
Staršem in zakonitim zastopnikom smo predstavili eno izmed naših storitev – delo pod posebnimi pogoji. Uporabniki so z mentorji pokazali, kaj zmorejo, znajo, kako poteka njihov delavni dan. Starši pa so se lahko tudi sami poizkusili v delu.

Predstavili smo se tudi s krajšim kulturnim programom. Uvodoma nas je v pozdravnem govoru nagovorila vodja enote Bojana Jekovec, direktorica Mirjana Česen pa nam je vsem prisotnim predstavila spremembe in novosti v enoti Škofja Loka.
Uporabniki so pod mentorstvom Helene zapeli ljudsko pesem Pastirče in zaplesali ter zapeli pesem Lepa Anka kolo vodi. Program smo zaključili s skladbo Želimo vam srečen božič in s tem voščili staršem in zakonitim zastopnikom lepe praznike. Za zaključek izredno prijetnega in sproščenega druženja je sledila pogostitev. Ponosni smo, da so uporabniki sami, pod mentorstvom Marjane, v okviru gospodinjske dejavnosti, spekli vse dobrote; od bogate potice, do slastnih piškotov in orehovih trikotnikov.

Leave A Comment