V VDC Kranj uspešno opravljamo enostavna dela za proizvodne dejavnosti raznovrstnih podjetij. Danes smo si v sklopu Kolegija uporabnikov z direktorico VDC Kranj ogledali proizvodnjo kozmetike podjetja E.O.S., s katerim smo v letošnjem letu začeli več kot uspešno sodelovati.
Prijazna lastnika, Sonja in Damjan, sta nas popeljala skozi prostore in razložila celoten postopek produkcije njihovih izdelkov – od izdelave krem, polnjenja kozmetike, do končnega embaliranja izdelkov. Ogledali smo si tudi tiskanje embalaže, stroj za celofansko ovijanje embalaže, sode s kremami, povohali smo masko iz blata mrtvega morja, ipd. Ogled proizvodnje je bil vsekakor prvovrstno doživetje za vse.

Za podjetje E.0.S. naši uporabniki sestavljajo raznovrstne škatlice – danes smo jih videli v končni obliki, pripravljene na razvoz po vsem svetu. Tako je del našega dela uporabnikov v Ameriki, Avstraliji, Malti, ipd.
V podjetju so nas zelo pohvalili – povedali so, da smo zanesljivi partnerji in da delo vedno opravimo natančno in v dogovorjenih rokih. Za piko na i so nas presenetili s pogostitvijo in praktičnimi darilci – vrečko presenečenja. Podarjene kozmetične izdelke bomo z največjim veseljem preizkusili.

To, da smo del ekipe uspešnega podjetja nas navdaja z navdušenjem in ponosom!

 

Leave A Comment