Današnji dan smo se odločili preživeti v bližini brunarice. Imeli smo napeto igro v ploščkanju. Vsi smo se spraševali, če nima Danilo morda v bivalni enoti ploščkov, s katerimi skrivoma vadi, ker se je tako dobro odrezal. Preizkusili smo naš novi badminton in se pomerili v Remiju, Črnemu Petru ter igri Človek ne jezi se. Listali smo tudi revije in časopise. Punce pa so si z novimi laki olepšale nohte. Vse to se je dogajalo ob glasbi in petju.

Okolica brunarice je res prekrasna. Sprehod v neokrnjeni naravi nam je ponudil prelepo pokrajino, polno cvetlic, živali, in mogočnih dreves.

Tokrat smo si ledeno kavo pripravili kar sami in bila je odlična. Naša današnja večerja, odojek, je že tradicionalna. Pridružila sta se nam gospa Zvonka in gospod Jože. Ne moremo prehvaliti njenega kruha in ne buhteljnov, ki jih je spekla za nas in tudi ne sočnega paradižnika z njenega vrta.
Današnji dan je bil dan, ki nas je povezoval skozi igro, pogovor, pripravi ledene kave in glasbo. Naša sproščenost, dobra volja in medsebojno sodelovanje je bilo neprecenljivo!

Leave A Comment