Letošnje Atletske igre vseh enot VDC Kranj so letos potekale prvič v Gorajtah pri Škofji Loki, na lepem prostoru v hladu okoliškega gozda. Ločani so pripravili zabavne in smešne discipline. Uvodoma smo poslušali nekaj skladb, ki nam jih je zaigrala Stanka na klaviature, pozdravila nas je tudi direktorica Mirjana Česen in otvorila igre.
Pri prvi igri smo tekmovali v nošenju vode v kozarcu, da pa ni bilo tako enostavno, so tekmovalci nosili velike in malo nerodne klobuke.

Naslednja igra je bila obarvana ekološko.  Ločevali smo storže od papirja in plastike, zadeti  je bilo potrebno pravi koš.

V zadnji igri smo prebadali balone napolnjene z vodo. Čim več v čim krajšem času.

Dan smo si popestrili z modno revijo. Sodelavke so urezale najmodernejše modne kroje, sodelavci manekeni pa so v mimohodu ponosno nosili njihove kreacije.

V smeh nas je spravljal čarovnik Grega.

Po končanih igrah so nas za mizo vabile prijetne vonjave, ki so nam spodbujale tek. Tako dobrih čevapčičev, pečene zelenjave in sira na žaru že dolgo nismo jedli. Preživeli smo lep dan, lepo  je bilo po daljšem času videti in se družiti z uporabniki iz ostalih enot.

Leave A Comment