V prednovoletnem času smo bili veseli obiska župana g. Mira Kozelja v naši enoti v Šenčurju in se še posebej razveselili  vabila, da ga tudi mi obiščemo v njegovem uradu.
Za občutek sprejetosti in vključenosti v družbeno življenje je spoznavanje lokalne in širše skupnosti zelo pomembno. V letu in pol delovanja enote Šenčur smo spoznali in navezali stik z različnimi institucijami in službami v občini Šenčur in njenih krajevnih skupnostih ter se dogovorili za sodelovanje v mnogih aktivnostih in projektih. Spremljamo in sledimo dogajanju v občini ter sodelujemo v različnih prireditvah, kot je ogled razstav v občinskem muzeju, novoletni bazar,…

Župan in njegov urad ima v življenju občine zagotovo zelo vidno in pomembno vlogo. In tako smo ga obiskali v njegovem uradu. Zanimale so nas naloge, odgovornosti in obveznosti te pomembne funkcije, prav tako pa tudi hiša in prostori, v katerih župan opravlja svoje delo.
Župan nas je lepo in zelo prijazno sprejel ter nam razkazal prav vse občinske prostore. Zadnja koristna pridobitev je občinski arhiv, ki je povsem nov, sodobno in zelo funkcionalno opremljen. Zdi se, da je nanj župan še posebej ponosen.

Z g. Mirom Kozeljem smo prijetno poklepetali in se pogovorili o vsem, kar se pomembnega v občini dogaja.
Veseli smo, da se nahajamo v občini, ki izkazuje socialni čut in posluh za potrebe svojih občanov, tako tudi uporabnikov našega varstveno delovnega centra.

Leave A Comment