V sredo 28. marca 2012 so dijaki Tehniškega šolskega centra pripravili prireditev Pomladni dan v Športni dvorani Zlato polje, na kateri so nastopili tudi uporabniki VDC Kranj. V bogatem programu so nam začetek pomladi popestrili glasbeni bendi, plesne skupine free style,  break dance, hip hop, harmonikarji in bobnarska skupina dijakov TŠC in VDC Kranj. Uživali smo v prireditvi polni mladostnega poleta, živahnosti, energije, spretnosti in gibčnosti ter glasbenega navdušenja. Za zaključek nam je z vso mladostno energijo zaigral še šolski glasbeni bend.
Na prireditvi Pomladni dan smo sodelovali že lansko leto in jo tudi letos  doživeli z vso polnostjo energije in toplega vzdušja. Zadovoljstvo so izrazili tudi starši naših uporabnikov in mama našega uporabnika nam je poslala pismo, v katerem je z veliko navdušenostjo opisala svoja občutja in vzdušje na prireditvi.
Vsi v VDC Kranj uporabniki, starši in zaposleni smo enakega mnenja. Med dijaki in profesorji Tehniškega šolskega centra se počutimo sprejeti, enaki med različnimi in to so tisti občutki, ki nam pomenijo veliko in vse. Zares se zahvaljujemo za vabilo na prireditev ter druženje in izmenjavo izkušenj v skupnih programih, ki potekajo preko celega leta.

Vtisi Robijeve mame
Leto je naokoli in dijaki ter profesorji Tehniškega šolskega centra Kranj so nas povabili k sodelovanju pri prireditvi Pomladni dan. Naši mladostniki – uporabniki VDC-ja sodelujejo v bobnarski skupin dijakov TŠC. Z veseljem, pa tudi zaradi minulih izkušenj, smo se nekateri starši udeležili prireditve.
Vesela sem, da so po uvodni predstavitvi benda TŠC nastopili naši mladostniki in dijaki skupaj v bobnarski skupini. Člani orkestra so se lepo ujeli v ritmičnem izvajanju in navdušili poslušalce. Pozitivna energija in navdušenje nad nastopajočimi se širilo na vse strani.
Gledalci  so bili dijaki,  v njihovi družbi pa vse od malčkov do mam in očetov, stricev in tet, babic in dedkov, sorodnikov in znancev ter predstavnikov javnosti. Pravo sodelovanje med generacijami in pozitiven utrip mlade generacije.
Poslušali in gledali smo šolske bende, akrobatske skupine, plesno šolo iz Tržiča, street dance skupine,  akrobate na švedskih skrinjah in parterju, narodno zabavni ansambel ter se navduševali nad njihovimi izvajanji. Bolele so nas roke od navdušenega ploskanja. Doživeli smo sodelovanje med  različnimi generacijami.

Robijeva  mama

 

Leave A Comment