V enoti Šenčur smo se kot najmlajša enota v letu in pol delovanja že dodobra vživeli v okolje Šenčurja in navezali številne stike  z lokalno skupnostjo. V Šenčurju smo lepo  sprejeti in se dobro počutimo.  Pri tem ima zagotovo pomembno vlogo tudi župan občine Šenčur gospod Miro Kozelj, ki s svojo pozornostjo, socialnim čutom in posluhom za potrebe občanov, tako tudi uporabnikov  enote v Šenčurju, odpira prostor za vse ljudi.
Ob prednovoletnem obisku smo se z županom  pogovorili o vsem, kar nas je zanimalo, mu pokazali kako ustvarjalni smo in mu pripovedovali o naših aktivnostih. Presenetil nas je s sladko pozornostjo, pa tudi mi  smo mu  vsi segli v roke in zaželeli vse dobro v novem letu. Z veseljem se bomo odzvali njegovemu povabilu, da ga v prihodnjem letu obiščemo in si ogledamo občinske prostore,  veseli pa bomo   vsakega njegovega obiska tudi  v prihajajočem letu.

Zadovoljstvo ob obisku je bilo vzajemno.  S strani  župana  smo prejeli dobre želje ter  njegovo podporo in občutek, da smo pomembni, sprejeti in dobrodošli v občini, župan pa od nas delček pristnega, iskrenega in človeškega, ki v teh časih žal postaja iskana vrednota.

 

Leave A Comment