V znamenju projekta Življenje je košarka smo letos že tretje leto zapored obiskali poletni košarkarski kamp »BOKI NACHBAR« v Kopru. Ogledali smo si, kako poteka delo na Kampu, po ogledu pa smo z uporabniki VDC Koper odigrali prijateljsko tekmo in dokazali, da smo se v preteklem letu veliko naučili.

Ob koncu smo naredili še skupinsko fotografijo ter se Boštjanu Nachbar in Siniši Drobnjak zahvalili za odlično organizacijo in za lep dan, ki smo ga zaključili s sladoledom in sprehodom ob morju.

Za nagrado za pridno in vestno treniranje so si košarkarji že v mesecu juniju v Športni dvorani Stožice ogledali košarkarsko tekmo med Krko in Union Olimpijo. Navijanje v novi, sodobno zasnovani športni dvorani je bilo res nekaj posebnega in za vse tudi nekaj novega. Zahvaljujemo se Košarkarski zvezi Slovenije – Anžetu Blažič ter našemu prijatelju Siniši Drobnjak za podarjene vstopnice. Hvala, res smo uživali!

Takole pa je uporabnice Suzana Pevec doživela tekmo:
V četrtek sem bila prvič v Stožicah, kjer smo si ogledali košarkarsko tekmo. Igrala je Union Olimpija in Krka. Dvorana, kjer igrajo je zelo velika. Okolica še ni gotova. To nam je razložil Dušan. Ko smo se posedli, se je kmalu začela tekma. Vsi smo zelo navijali. Po končani tekmi je Dušan vse po vrsti zvozil domov. Doma sem bila še polna vtisov in sem hitela mamici pripovedovati kako je bilo. Ostalo mi bo v lepem spominu. Tudi karto sem si spravila za spomin na prvi obisk v dvorani Stožice.

Leave A Comment