Medsebojno druženje, aktivno preživljanje prostega časa, turnir v namiznem tenisu, sprehodi, hokej na terasi, plavanje, ogled filma, večerni plesi, ples v maskah in trebušni ples, kreativne delavnice, lovljenje rib, vaterpolo in druge vodne igre,…vse to in še več smo strnili v šest nepozabnih dni letovanja v Kraljevici.

Pričakalo nas je nekoliko slabše vreme, kar pa nam ni pokvarilo razpoloženja. Sprehodili smo se ob obali pod mostom do marine, kjer so nas presenetile dežne kaplje. Skrili smo se pod streho, peli pesmi in pregnali dež. Zvečer smo si ogledali legendarni jugoslovanski film Ko to tamo peva. Jutra smo pričenjali  s telovadbo, ki ji je sledil zajtrk. Na sončni terasi smo izdelovali ogrlice in zapestnice. Nekateri so jih izdelali zase, spet drugi  kot  darilo za drugega. Veliko smo plavali, čofotali v vodi, se namakali… Klepet ob osvežujočih napitkih tik ob morju, predajanje božanju toplih sončnih žarkov, smeh in sproščena razigranost. Rojstni dan so v času letovanja praznovali Klavdija, Jure in Andrej. Zapeli smo  jim in voščili vse najboljše. Večeri so bili namenjeni plesu in zabavi, ob čemer smo bili deležni velike pozornosti ostalih gostov, ki so tudi  zaplesali z nami. Zaplesala je tudi Zlata, ki z veščinami  trebušnega plesa vedno znova navduši in k plesu uspešno pritegne tudi ostale. Prav je, da se na morju preizkusimo tudi v ribolovu. Izkazali smo se kot pravi ribiči in iz bazena polovili vse ribice. Turnir v namiznem tenisu smo tokrat izpeljali na morju. Uroš Meglič je bil nepremagljiv, sledili pa sta mu Suzana Pevec in Mojca Derling. Vaterpolo smo tokrat izpeljali prvič in ga vzeli na moč resno. Goli so padali na obeh straneh, tekmovali pa smo tudi v ciljanju obroča na vodi. Predzadnji dan je minil v znamenju izdelave knjige vtisov, katere prva stran je izzvala veliko smeha, saj smo jo oblikovali s svojimi prstnimi odtisi. In  knjiga vtisov je postala tudi zakladnica naših odtisov.
V okviru kreativnih delavnic smo v roke  vzeli škarje, papir, blago in barvice, ter z vso domišljijo v parih dneh izdelali  zanimive maske. Zadnji večer smo se skupine s  tematskimi maskami predstavile druga drugi. Ob res zabavni vsebini je  sledil še  ples v maskah. Veseli nas, da imamo možnost preživeti ob morju tako pestre, bogate dni in se že veselimo naslednjega letovanja.

Leave A Comment