Na povabilo znanih košarkarjev Boštjana Nachbarja in Siniše Drobnjaka smo včeraj že drugo leto zapored obiskali poletni košarkarski kamp »BOKI NACHBAR« v Kopru, ki je namenjen fantom in dekletom od 8. do 18. leta starosti. Košarka je šport, ki je med mladimi zelo priljubljen in v prijetni sredini, ki jo ponuja omenjeni kamp, otroci doživijo na sproščen način lepoto te igre. Življenje je košarka…

Kamp sta košarkarja popestrila z drugačno vsebino. Vsebino, ki ponuja spoznavanje drugačnosti udeležencem njihovega kampa. Ogledali smo si način in organizacijo dela na kampu. Program je zelo aktivno zasnovan in načrtovan. Njegov namen je obogateti košarkarsko znanje, doživeti zabavno nepozabno druženje in ustvariti vzdušje, zaradi katerega bi udeleženci vsako leto z veseljem prihajali. 

Po ogledu sta Boštjan in Siniša sestavila ekipi iz košarkarjev VDC Kranj in VDC Koper. V prijateljski tekmi  so se pomerili  »beli« in »rumeni«. Igro sta sodila oba znana košarkarja, ostali, skupaj z otroci na kampu, pa smo burno navijali.

Vsak je dobil majico z znakom in napisom  kampa. Za sodelovanje na kampu pa smo vsi prejeli priznanje in košarkarsko žogo s podpisom Boštjana Nachbarja. Sledila je skupinska fotografija vseh udeležencev ter zahvala vsem za resnično lep dogodek.

SONY DSC

Leave A Comment