V Enoti  Škofja Loka smo imeli na obisku  goste iz  VDC Tončke Hočevar iz Ljubljane.
Obisk je potekal kot nadaljevanje našega preteklega sodelovanja, v okviru katerega  smo  s plesnim nastopom gostovali  v VDC Tončke Hočevar in skupaj pozdravili pomlad.
Direktorica VDC Kranj,  gospa Mirjana Česen in direktorica VDC Tončke Hočevar, gospa Nadja Gantar, sta navzoče prisrčno pozdravili in vsem zaželeli prijetno medsebojno druženje. Poudarili sta, da je druženje  nekaj, kar nas notranje bogati in kar nam daje notranjo energijo in moč.
Darilo VDC Tončke Hočevar – glineno sliko, ki jo je izdelal njihov uporabnik, bomo obesili na vidno mesto v Bivalni enoti Škofja Loka in nas bo spominjala na prijetno druženje.
V našem VDC smo za goste pripravili drobna  darila –  Lectova  srca, katera so direktorica VDC Tončke Hočevar in uporabniki sprejeli kot simbol prisrčnosti medsebojnega druženja, ki ga bomo v bodoče še nadgrajevali.
Stanka Kuhar je poskrbela za dobro vzdušje z igranjem na električne klaviature, katerega je kmalu obogatilo  petje vseh prisotnih.
Z  odlično kitarsko spremljavo, ob prepevanju  znanih napevov  ter dopolnjevanjem  ritmičnih  instrumentov,  je čas skupnega druženja bliskovito minil.
Uporabniki in zaposleni v  Enoti Škofja Loka  so poskrbeli tudi za sladko  pogostitev. Druženje smo sklenili z obojestransko željo, da se čim prej ponovno srečamo.

Leave A Comment