Ključe kombiniranega vozila Renault Trafic je včeraj simbolno iz rok direktorja Remonta Kranj Tomaža Deželaka prevzela direktorica Mirjana Česen.  Predaja vozila je potekala v okviru Remontove predstavitve profesionalnih storitev in novega Renault Mastra. Da je bila predaja ključev še bolj slavnostna, je z izraznim plesom nastopila tudi naša uporabnica Eva Pirnat.
Novo kombinirano vozilo smo nujno potrebovali zaradi dotrajanosti voznega parka. Kakovostno izvajanje storitve vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji pomeni tudi dosledno izpolnjevanje zahtev za varno vožnjo. V okviru svoje storitve organiziramo in  vsakodnevno izvajamo prevoze uporabnikov – odraslih oseb z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. Potrebe po izvajanju prevozov z lastnimi kombiniranimi vozili so vedno večje, saj zaradi upada psihofizičnih sposobnosti uporabniki drugih oblik in javnega prevoza ne zmorejo koristi.
Remont Kranj je z razumevanjem in posluhom pomembno pripomogel k nakupu prepotrebnega kombiniranega vozila, katerega se  veselijo predvsem uporabniki, saj jim bo omogočil varno, udobno in v teh vročih dneh  tudi prijaznejšo vožnjo.

Leave A Comment