Po zajtrku in klepetu ob kavi, smo se, na naš zadnji dan odpravili na izlet. Obiskali smo izvir reke Krupe, nedaleč od Semiča. Izvir Krupe je najlepši izvir v Beli krajini in zagotovo eden najlepših v Sloveniji. Voda s svojo izrazito modro – zeleno barvo daje že tako lepi naravi še večjo lepoto in čarobnost.

Ob povratku smo na terasi hotela Smuk potešili žejo in strnili vtise in občutke našega letovanja. Enotni smo bili v tem, da smo prebili nekaj čudovitih dni, polnih novih doživetij, spoznanj in medsebojne povezanosti ter prijateljstva.
Odojek in jagnje sta poslastici, brez katerih ne mine nobeno veliko belokranjsko praznovanje. Za našo zadnjo večerjo v brunarici smo tokrat imeli jagnje, ki je bilo odlično. Poleg jagnjeta pa smo jedli Zvonkin kruh, ki se je kar topil v ustih. Zvonka in Jože sta nam pripravila še eno veliko presenečenje. Tako veliko, da smo ostali odprtih ust, ko smo ga zagledali. In veste, kaj je bilo to? Velika sladoledna torta, sestavljena iz vseh vrst sladoleda.
Večer pa smo preživeli mirno, ob ognju, ki smo ga zakurili v kaminu. Pogovarjali smo se o tem, da bi prihodnje leto želeli preživeti v brunarici še več časa. To pa zato, ker je vsak od nas resnično užival. Užival v vsakem dnevu in v vsakem trenutku tega letovanja.

Zvonka in Jože, hvala vama za vajino gostoljubnost, srčnost, toplino in prijaznost!

Leave A Comment