December je mesec pričakovanj, hrepenenj, dobrih želja, upanja, solidarnosti, smeha in radosti. Za vsakogar od nas je to najlepši mesec, ker je še toliko bolj namenjen zbliževanju, prijateljstvu, medsebojnim odnosom in naši »družini«. Toplina in tisti otroški duh, ki nas prevevata v tem času, ko delimo veselje z drugimi, sta med prazniki v bivalni enoti prav zares čarobna!
Okraševanje bivalne enote in peka peciva za praznične dni sta za nas res izrednega pomena: vsega se lotimo izjemno skrbno in natančno.

Adventni koledar ima v bivalni enoti prav poseben čar. Vsak stanovalec odpre na določen dan številko na koledarju, ki jo je izžrebal. Skupaj z zaposlenim opravita »določeno nalogo«, ki je zapisana na koledarju in se nato tudi obdarita. To so trenutki, ki so polni pričakovanj in polni smeha.

Že tradicionalen je obisk loških skavtov z lučko miru in poslanico, ki letos govori o pomenu lepih besed, ki jih v tem času še kako vsi potrebujemo.

Na obisk je prišla Pika Nogavička, skupaj s svojim Fickom. Nepopisno smo uživali! Ste vedeli, da zna igrati na kitaro?

»Naj bodo prazniki sreča za vse¨«, je bilo posvetilo na vrečkah z ročno pletenimi mucki ge. Anice Perne. Poglejte, kako so cort!
V dar smo jih dobili od otrok, obolelih z rakom, Gold Ribbon Slovenija. V bivalno enoto so nam jih prinesli prisrčna deklica Neža, ga. Valerija in g. Ivo Čarman.

Na obisk sta prišli tudi ga. Tončka in ga. Marija. V dar sta nam pripeljali invalidski voziček, domače piškote ter vsakemu stanovalcu svoje voščilo. Ob tej priložnosti se, vsi skupaj, iskreno zahvaljujemo Župnijski Karitas Stara Loka!

Ga. Jelka Volčjak nas je takole razveselila z indijančki. Prava mojstrovina!

23. decembra pa je bil večer samo naš. Večer, ko smo se srečali vsi stanovalci z direktorico Mirjano in s čisto vsemi zaposlenimi. Še en nepozaben večer ob toplih besedah, domačih slaščicah, plesu in glasbi Janove harmonike. To je dogodek, ki nas še bolj poveže.

Ob koncu želimo z vami podeliti naše želje, namenjene vam in vašim bližnjim in tudi daljnim:

Naj bo vaš sleherni dan v letu 2022 napolnjen s srčno toplino, radostjo, sočutjem, zdravjem in vsem, kar občutimo v teh prazničnih dneh!
Stanovalci in zaposleni bivalne enote