Včerajšnji dogodek, ko smo se srečali stanovalci, naša direktorica in vsi zaposleni bivalne enote, je bil za vsakega izmed nas nadvse čudovit!
Po pozdravih org. vodje Martine, direktorice Mirjane, stanovalcev Jane, Robija, Uroša, Saše in Mojce, nam je Božičkova pomočnica Andreja razdelila darila. Veste, pod našo jelko jih je bilo veliko, zato je darilo prejel čisto vsak. Izpolnila se nam je tudi velika želja: v enem izmed daril je bil glasbeni stolp. Takoj smo ga preizkusili. Sploh si ne morete misliti, kako “seka”!

Jan je naše srečanje spremljal s harmoniko v rokah. Meh je vlekel tako super, da so nas kaj hitro zasrbele pete. Med njegovim odmorom, je Mojca srečanje popestrila s karaokami.
Sladkali smo se z izvrstnimi dobrotami. Te slaščice sta ponoči napekli Alenka K. in Maja.

Med našim srečanjem smo se poslovili od Marjete in Simone, ki odhajata v pokoj. Kljub temu, da si bosta sedaj lahko vzeli več časa za sebe in svoje, sta obljubili, da k nam še prideta.

Za voščila, katerih smo bili zelo veseli in smo za njih hvaležni, se zahvaljujemo vsakemu posebej; skrbnikom, svojcem, županom in prijateljem!
Ja, ta “nori koronski čas” je lahko ob pristnih odnosih tudi lep in čaroben.
Srečno!