Danes smo si zajtrk omislili zunaj pred brunarico. Kot vidite, se je Janez res lotil odojkove glave. Ker je peti dan hkrati naš zadnji dan dopusta, smo po zajtrku spakirali in pospravili brunarico. Deležni smo bili še enega presenečenja lastnikov. Prinesla sta nam domač kruh in njihovo domačo salamo. Gospa Zvonka je namreč na naši spletni strani videla, da smo nabirali sončnice za čaj, zato nam je spekla kruh v obliki sončnice. Težko smo se poslovili, smo si pa obljubili, da se bomo še videli.
Iz brunarice smo jo mahnili na ribnik Prilozje. Uživali smo v ribolovu, ujeli nekaj manjših krapov in jih nato vrnili v ribnik. Ob ribniku je bilo mirno in spokojno. Ribnik je bil poln cvetočih lokvanjev. V tej lepi naravi smo nabrali moči za pot proti domu.
Naša popotovanja smo zaključili z obiskom Mc Donald’s-a, v katerem smo bili nekateri prvič.
Lahko vam povemo, da smo se imeli odlično. Vsak od nas je poln lepih vtisov. Naš dopust je bil res pravi dopust: sproščen, spontan in povezan. Hkrati pa smo doživeli veliko lepih trenutkov in videli mnogo novih kotičkov čudovite Bele krajine. Spoznali pa smo tudi srčno in zelo gostoljubno družino Mihelčič. Z vso hvaležnostjo se vsakemu posebej prisrčno zahvaljujemo.